AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli olan birinin düğününü görmek

Kahve falında evli olan birinin düğününü görmek

Kahve falında evli olan birinin düğününü görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, ortaklıkların bozulacağına delalettir.

Kahve falında evli olan birinin düğününü gördüyseniz:

  • Gerekli bilgileri edinmeden tepki vermemenizde fayda var.

Kahve falında evli birinin düğününe gitmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında evli bir çiftin düğününü görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli birinin düğününü görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında evli kişinin düğününü görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında evli birinin düğünü olduğunu görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında evli kızının düğününü görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli birine düğün yapmak kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında evliyken kendi düğününü görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir