AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyken başka biriyle evlenmek

Kahve falında evliyken başka biriyle evlenmek

Kahve falında evliyken başka biriyle evlenmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yol göstereceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyken başka biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • İş çevrenizde özel hayatınızla ilgili bilgilerinizi kullanan bir kişiye dikkat edin.

Kahve falında evliyken başka biriyle evlendiğini görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında evliyken başka biriyle evlenmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında evliyken başka bir erkekle evlenmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalettir.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalet eder.

Kahve falında eşini başkasiyla evli görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini başka biriyle evli görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir