AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir adamı görmek

Kahve falında evli bir adamı görmek

Kahve falında evli bir adamı görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında evli bir adamı gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işleriniz sorunlu olabilir.

Kahve falında sevdiği adamı evli görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin adamın evli olduğunu görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evli bir adamı görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında evli adamı öpmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adamı dövmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, şansının döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın çocuğunu görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamından hediye almak hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir