AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli adam görmek

Kahve falında evli adam görmek

Kahve falında evli adam görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli adam gördüyseniz:

  • Dürüst konuşmalar bir ilişkinizin istikrar kazanmasını sağlayabilir.

Kahve falında evli adamla yatmak herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, iyi kısmetleri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli bir adamla öpüşmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında evli bir adamla evlenmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli adama aşık olmak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında evli bir adam görmek kazancını iki kat arttıracağına, işlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamla evli olmak sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli adamla öpüşmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında evli adamla konuşmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir