AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir adamla öpüşmek

Kahve falında evli bir adamla öpüşmek

Kahve falında evli bir adamla öpüşmek huzurlu bir hayat süreceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, de zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında evli bir adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Boşverilmiş hassas konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adamla evli olmak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında evli bir adama aşık olmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir adamla öpüşmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, sıkıntının günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında evli adamla öpüşmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında evli bir adam görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli adama aşık olmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında evli bir adamla sevgili olmak çok büyük kazançlara sahip olacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir