AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamla evli olmak

Kahve falında yaşlı adamla evli olmak

Kahve falında yaşlı adamla evli olmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, kısmetlerinin açılacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı adamla evli olmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, yanlış kişiyle uğraştıklarını fark edecekler.

Kahve falında yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamla evli olmak sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı biriyle evli olduğunu görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında evli adamla sevgili olmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bir adamla öpüşmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına delalettir.

Kahve falında evli bir adam görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli adamla yatmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalettir.

Kahve falında evli adam görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir