AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli adamla öpüşmek

Kahve falında evli adamla öpüşmek

Kahve falında evli adamla öpüşmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına inanılır.

Kahve falında evli adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Olaylara daha derin bakabilir veya duygusal olabilirsiniz.

Kahve falında evli adamla sevgili olmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına işarettir.

Kahve falında evli bir adamla beraber olmak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir adamla sevgili olmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında evli bir adamla öpüşmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işaret eder.

Kahve falında evli adamla konuşmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir adam görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı adamla evli olmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli adamla yatmak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yeni işler peşinde koşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir