AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli adama aşık olmak

Kahve falında evli adama aşık olmak

Kahve falında evli adama aşık olmak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Kahve falında evli adama aşık olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara uyum sağlamanız için ısrarcı olabilirler.

Kahve falında evli bir adama aşık olmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında evli adama aşık olmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kötü karakterli bir kadına rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi evli görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kadına aşık olmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında evliyken aşık olmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında evli birine aşık olduğunu görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkeğe aşık olmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına alamet eder.

Kahve falında evliyken başkasına aşık olmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir