AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman almak

Kahve falında apartman almak

Kahve falında apartman almak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, istediği evde oturacağına, büyük bir sorun oluşacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında apartman almak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren bazı olanaklar veya planlar gerçekten süper bir fırsat anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında bir çok apartman görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalettir.

Kahve falında apartmandan atladığını görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalettir.

Kahve falında bir apartmana girmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartman yıkamak üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok güzel bir apartman görmek bunalıma düşeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında apartmanda kedi görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bitmemiş apartman görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında çok yüksek apartman görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir