AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlendiğini öğrenmek

Kahve falında evlendiğini öğrenmek

Kahve falında evlendiğini öğrenmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, iyi huylar edineceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, başarılı bir insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlendiğini öğrenmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız bazı dikkatsizlikler nedeniyle işinizde bazı hatalara neden olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek daha güzelleşeceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin evlendiğini öğrenmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında evlendiğini öğrenmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evlendiğini öğrenmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okuma yazma öğrenmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işarettir.

Kahve falında hasta olacağını öğrenmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir