AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta olacağını öğrenmek

Kahve falında hasta olacağını öğrenmek

Kahve falında hasta olacağını öğrenmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta olacağını öğrenmek gördüyseniz:

  • Muhakkak karşılığını göreceksiniz.

Kahve falında hasta olduğunu öğrenmek hayatın kolaylaşacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok hasta olduğunu öğrenmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında hasta olacağını öğrenmek hem mal ve para kaybedeceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına delalet eder.

Kahve falında annenin hasta olduğunu öğrenmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanser hastası olduğunu öğrenmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının hasta olduğunu öğrenmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında şeker hastası olduğunu öğrenmek zararların yakında telafi edileceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir