AnaSayfa / Genel / Kahve falında okuma yazma öğrenmek

Kahve falında okuma yazma öğrenmek

Kahve falında okuma yazma öğrenmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, dış ticarete atılacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, mali gücünü yitireceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okuma yazma öğrenmek gördüyseniz:

  • Belli konulara bakış açınızı değiştirebilirsiniz, daha geniş düşünmelisiniz.

Kahve falında okuma yazma öğrenmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birine okuma yazma öğretmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okuma yazma öğretmek çok büyük çalışmalara girileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında oğlu olacağını öğrenmek çareyi başka yerlerde arayacağına, kindar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okumayı öğrenmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi yazma takmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, yükünün azalacağına alamet eder.

Kahve falında başında yazma görmek rahatının yerine geleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında yazma dükkanı görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir