AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek

Kahve falında arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek

Kahve falında arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderliği ele almanız gerekebilir.

Kahve falında arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında birinin kanser olduğunu öğrenmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu öğrenmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kafa dinleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin kanser olduğunu öğrenmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kanser olduğunu öğrenmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın kanser olduğunu öğrenmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun kanser olduğunu öğrenmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu öğrenmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir