AnaSayfa / Genel / Kahve falında evladını öldürmek

Kahve falında evladını öldürmek

Kahve falında evladını öldürmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evladını öldürmek gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarına girmemelisiniz.

Kahve falında evladının öldüğünü duymak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında evladını öldürmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, üzeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini evlatlık görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi evlatlarını görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi evladını görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kazancının tükenmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birini evlatlık almak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında evlat edinmek istemek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında üvey evlat almak kendini dünya malları edinmeye vereceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir