AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi evlatlarını görmek

Kahve falında kendi evlatlarını görmek

Kahve falında kendi evlatlarını görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, dertlerin günden güne artacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi evlatlarını gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Kahve falında erkek evlatlık görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek evlada sarılmak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek evladını kaybetmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza delalettir.

Kahve falında evlat için ağlamak çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulur.

Kahve falında erkek evlat sahibi olmak geleceğe dair planlar yapacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlatlık almak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek evlat edindiğini görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek evlat edinmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir