AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini evlatlık almak

Kahve falında birini evlatlık almak

Kahve falında birini evlatlık almak yokluk çekeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, zor günlerin geride kalacağına, yükünün hafifleyeceğine, dertleşerek moral bulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini evlatlık almak gördüyseniz:

  • Masraflarını karşılayamayan iş, plan veya düzenlemelerde kesintiler yapılması gerekebilir.

Kahve falında erkek evlat edinmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlat edinilmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğini evlatlık vermek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen evladını görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğu evlat edinmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlat kesmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında evladının evlendiğini görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Kahve falında erkek evlatlık edinmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir