AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi evladını görmek

Kahve falında kendi evladını görmek

Kahve falında kendi evladını görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi evladını gördüyseniz:

  • Bilinçli ya da bilinçsiz bazı hatalar yapma riskiniz var.

Kahve falında çocuğu evlatlık vermek ters giden işlerin de düzeleceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlatlık olduğunu görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek evlatlık görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, dua alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evladını öldürmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında evlat evlendirmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği evlatlık vermek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında erkek evlada sarılmak para kazanmaya başlayacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evlada sarılmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir