AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini evlatlık görmek

Kahve falında kendini evlatlık görmek

Kahve falında kendini evlatlık görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, başarısının artacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini evlatlık gördüyseniz:

  • Erafınızdaki ilgisiz veya her şeye mazaret arayan kişiler sorun yaratabilir veya sürekli savunma pozisyonunda olmaları sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında evladını görmek can derdine düşeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evladını dövmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğu evlatlık almak ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek evladını görmek istemediği halde borçlanacağına, inancından ödün vereceğine delalet eder.

Kahve falında evladının küçüklüğünü görmek kazancının günden güne artacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş evladını görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında erkek evlat sahibi olduğunu görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğini evlatlık vermek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir