AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne çığ düştüğünü görmek

Kahve falında üstüne çığ düştüğünü görmek

Kahve falında üstüne çığ düştüğünü görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında üstüne çığ düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli görüşmeler, organizasyonlar veya sunumlar planlanabilir.

Kahve falında üstüne çığ düştüğünü görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet eder.

Kahve falında çığ düşmesini görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında çığ düştüğünü görmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında çığ olduğunu görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini çığlak görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çığ altında kalmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar ve çığ görmek mali sorunlarının çözüleceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çığdan kaçmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir