AnaSayfa / Genel / Kahve falında antikacı görmek

Kahve falında antikacı görmek

Kahve falında antikacı görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, ümitlerinin son bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına alamet eder.

Kahve falında antikacı gördüyseniz:

  • Dostlarınızla beraber olup, aktif olacağınız organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında antika arabaya binmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına işarettir.

Kahve falında antika radyo görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, istediği evde oturacağına delalet eder.

Kahve falında antika dolap görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antika tabak görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına inanılır.

Kahve falında antika satmak zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında antika dikiş makinası görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında antika para toplamak günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında antika silah görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir