AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin önünü deniz görmek

Kahve falında evinin önünü deniz görmek

Kahve falında evinin önünü deniz görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, çok daha fazla adım atacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında evinin önünü deniz gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz onunla olan ilişkide kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Kahve falında evinin önünü deniz görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde deniz görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde mezar görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde yılan görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında evinin önünü yıkamak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin önünde deve görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında evin önünde dere görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında evin önünde namaz kılmak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir