AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünde mezar görmek

Kahve falında evin önünde mezar görmek

Kahve falında evin önünde mezar görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında evin önünde mezar gördüyseniz:

  • Evli ya da uzun süreli bir ilişki içinde olan birisiyseniz duygusal hayatınız olumlu bir devreye girmektedir.

Kahve falında evin önünde mezar görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine delalettir.

Kahve falında evinin önünde mezar görmek anne baba duasının alınacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet eder.

Kahve falında ev önünde mezar görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evin önünü kalabalık görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin önünde fare görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde çukur görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında suyla evin önünü yıkamak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, zengin bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında evin önünde kamyon görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir