AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin önünde deve görmek

Kahve falında evinin önünde deve görmek

Kahve falında evinin önünde deve görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde deve gördüyseniz:

  • Sinir gerilimlerinizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Kahve falında evinin önünde deve görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin önünde deve görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında evinde deve görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, yoğun duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde deve görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin önünü süpürmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında evinin önünde su görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında evin önünde ateş görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında evin önünde domuz görmek başarılarının sürekli olacağına, sıkıntılarından arınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir