AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin önünde deniz görmek

Kahve falında evinin önünde deniz görmek

Kahve falında evinin önünde deniz görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin önünde deniz gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Kahve falında evinin önünde deniz görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin önünü deniz görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin önünü süpürmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin önünde deve görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalettir.

Kahve falında evin önünde karınca görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında evin önünde aslan görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde ayakkabı görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, eğlence ve renk geleceğine alamet eder.

Kahve falında evin önünde balık görmek işlerinin azalacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir