AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünde yılan görmek

Kahve falında evin önünde yılan görmek

Kahve falında evin önünde yılan görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında evin önünde yılan gördüyseniz:

  • Tecrübe, zaman veya bilginizi paylaşmanız minnettarlık hissettiğiniz kişilere yardımcı olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında evinin önünde yılan görmek işlerinin yarım kalacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulur.

Kahve falında evin önünde yılan görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında evin önünde bayrak görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalettir.

Kahve falında evin önünü yıkamak işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında evin önünde domuz görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde araba görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına işarettir.

Kahve falında evin önünü sulamak kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin önünde balık görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hasret çekenlerin buluşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir