AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin önünde kalabalık görmek

Kahve falında evinin önünde kalabalık görmek

Kahve falında evinin önünde kalabalık görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin önünde kalabalık gördüyseniz:

  • Sakin davranıp, olayları kendi akışı içinde hür bırakmalısınız.

Kahve falında evin önünde kalabalık görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine işaret eder.

Kahve falında evinin önünde kalabalık görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında evin önünü kalabalık görmek de elinin bollaşacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalığın önünde yürümek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, eksiği kendinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında kapının önünü kalabalık görmek düşmanlarla beraber oturmaya, koyu muhabbette kalacağına yorulur.

Kahve falında ev önünde kalabalık görmek kendisini ona adayacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık önünde yürümek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına yorulur.

Kahve falında cami önünde kalabalık görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir