AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika koltuk görmek

Kahve falında antika koltuk görmek

Kahve falında antika koltuk görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında antika koltuk gördüyseniz:

  • Bazı olaylar netleşmeye, şekillenmeye veya somut hal almaya başlıyor.

Kahve falında antika koltuk görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında antika ev görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, halsizleşeceğine işarettir.

Kahve falında antika eşya görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına alamet eder.

Kahve falında antika tabak görmek hastalıkların sona ereceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına yorulur.

Kahve falında antika kapı görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında antika altın görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında antika görmek işlerin yeni kapılar açacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında antika telefon görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir