AnaSayfa / Genel / Kahve falında kül görmek

Kahve falında kül görmek

Kahve falında kül görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kül gördüyseniz:

  • Acil müdahale etmek istediğiniz konularda, diğerlerinin meşgul veya tatilde olması nedeniyle ilerleyemeyebilirsiniz.

Kahve falında yanmış kül görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobadan kül çıkarmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kül yemek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına delalet eder.

Kahve falında ateş ve kül görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobanın içinde kül görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, çalışmalarının beğenileceğine delalet eder.

Kahve falında kül toplamak işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına yorulur.

Kahve falında ocak külü görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalettir.

Kahve falında külünçe görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir