AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabrinin kazıldığını görmek

Kahve falında kabrinin kazıldığını görmek

Kahve falında kabrinin kazıldığını görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kabrinin kazıldığını gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kabrinin kazıldığını görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi mezarını kazılmış görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında kuyu kazıldığını görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kazılı mezar görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolun kazıldığını görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinin önünün kazıldığını görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinin kazıldığını görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın kazıldığını görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir