AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kilidi değiştirmek

Kahve falında kapı kilidi değiştirmek

Kahve falında kapı kilidi değiştirmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kalp kıracağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi değiştirmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık ya da partner sorunlara neden olabilir.

Kahve falında kapı kiliti değiştirmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet eder.

Kahve falında kapı kilidi değiştirmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kilidini değiştirmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının kilidini değiştirmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına delalettir.

Kahve falında kilit değiştirmek kendine döneceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kapıyı kilitli görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir