AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının değiştiğini görmek

Kahve falında kapının değiştiğini görmek

Kahve falında kapının değiştiğini görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, kazancının da artacağına, bereketli bir döneme girileceğine, kindar olacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işarettir.

Kahve falında kapının değiştiğini gördüyseniz:

  • Uğraşacak bir şeyler bulmalısınız.

Kahve falında evinin kapısının değiştiğini görmek rızkın gittikçe azalacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kiliti değiştirmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dış kapıyı değiştirmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kapı değiştiğini görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kapının yerini değiştirmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı kilidi değiştirmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı değiştirmek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında evin kapılarını değiştirmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir