AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev kapısını değiştirmek

Kahve falında ev kapısını değiştirmek

Kahve falında ev kapısını değiştirmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Kahve falında ev kapısını değiştirmek gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ev kapısının değiştiğini görmek onların önüne geçeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ev kapısını değiştirmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında dış kapıyı değiştirmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında kapı kiliti değiştirmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında kapı değiştiğini görmek başarılarını arttıracağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında kapının yerini değiştirmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Kahve falında kapının kilidini değiştirmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, sarsılacağına işarettir.

Kahve falında kapı değiştirmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir