AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika ev görmek

Kahve falında antika ev görmek

Kahve falında antika ev görmek zinde kalacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına delalet eder.

Kahve falında antika ev gördüyseniz:

  • Diğerleri sağduyudan uzak tavırlarıyla size ters hareketler içinde olabilirler.

Kahve falında antika ev görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine işaret eder.

Kahve falında antika arabaya binmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında antika para görmek imkânların çok daha iyi olacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında antika soba görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antika eşya görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında antika araba görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında antika takı görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, çoluk çocuğa karışacağına işarettir.

Kahve falında antika kilim görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, parasının her zaman bereketli olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir