AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini taşımak

Kahve falında evini taşımak

Kahve falında evini taşımak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına delalettir.

Kahve falında evini taşımak gördüyseniz:

  • Kayıplarınızı bertaraf edebilirseniz maddi açıdan güvende hissedebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının evini taşımak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında başkasının evini taşımak çözümlere ve şifaya kavuşacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına işaret eder.

Kahve falında kendi evini taşımak sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin evini taşımak kendisinin de bu duruma kırılacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında birinin evini taşımak sayılan ve sevilen kimse olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine rivayet eder.

Kahve falında evini taşımak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında evini başka yere taşımak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında evin eşyasını taşımak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir