AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi evini taşımak

Kahve falında kendi evini taşımak

Kahve falında kendi evini taşımak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, açların doyacağına, yaptığı işte sivrileceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, yalnız hissetmeye delalettir.

Kahve falında kendi evini taşımak gördüyseniz:

  • Arzularınıza kavuşabilmeniz için bir süre daha beklemelisiniz.

Kahve falında başka birinin evini taşımak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evini başka yere taşımak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin evini taşımak kişinin her daim iyi anılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin eşyalarını taşımak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının evini taşımak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin eşyasını taşımak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında evini taşımak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi evini taşımak harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir