AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evini taşımak

Kahve falında başkasının evini taşımak

Kahve falında başkasının evini taşımak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının evini taşımak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında evin eşyalarını taşımak ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evini taşımak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin evini taşımak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında evin eşyasını taşımak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının evini taşımak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin evini taşımak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun evini taşımak işlerde aksilikler yaşanacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının evini taşımak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir