AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin evini taşımak

Kahve falında başka birinin evini taşımak

Kahve falında başka birinin evini taşımak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin evini taşımak gördüyseniz:

  • Çok fazla hakim olmadığınız konularda katılımcı girişimlerde bulunmamanızda fayda var.

Kahve falında başka birinin evini taşımak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evini başka yere taşımak sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, kısmetlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evi başka yere taşımak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında işyerini başka yere taşımak sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında mezarı başka yere taşımak aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına alamet eder.

Kahve falında başka eve taşımak mesleğinde çok başarılı olacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine işarettir.

Kahve falında komşunun evini taşımak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin evini taşımak kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir