AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin evini taşımak

Kahve falında birinin evini taşımak

Kahve falında birinin evini taşımak dertlerin dermanının bulunacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kazancının ilk önce azalacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, hayallerine ulaşacağına, zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında birinin evini taşımak gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardım edebilir ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin evini taşımak gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi evini taşımak yorucu geçen bir döneme girileceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında evini taşımak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine alamet eder.

Kahve falında evin eşyasını taşımak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının evini taşımak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının evini taşımak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında evini başka yere taşımak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin evini taşımak vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir