AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini kilitlemek

Kahve falında evini kilitlemek

Kahve falında evini kilitlemek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında evini kilitlemek gördüyseniz:

  • Gireceğiniz yeni sosyal gruplar yeni kültürlerle veya yaşam tarzlarıyla tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında evin kapısını kilitlemek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında evini kilitlemek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin kapılarını kilitlemek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında evinin kapısını kilitlemek haksızlık edeceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birini odaya kilitlemek insanlardan uzaklaşacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta kapı kilitlemek zor durumlarda kalacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında araba kapısı kilitlemek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kapı kilitlemek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir