AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini başka yerde görmek

Kahve falında evini başka yerde görmek

Kahve falında evini başka yerde görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ihanete uğrayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evini başka yerde gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Kahve falında evini başka yerde görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden başka bir yere gitmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeyi başka yerde görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında bir yerden başka yere uçmak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, şansının geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini başka yerde görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir yerde uyanmak daha sevgi dolu biri haline geleceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir yerde çalıştığını görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına delalet eder.

Kahve falında kendini başka bir yerde görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir