AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir yerde çalıştığını görmek

Kahve falında başka bir yerde çalıştığını görmek

Kahve falında başka bir yerde çalıştığını görmek oldukça uzun bir yolculuğa, mutluluk dolu haberler alınacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, onunla mutlu bir hayat kuracağına, spor yapmaya başlanılacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine işaret eder.

Kahve falında başka bir yerde çalıştığını gördüyseniz:

  • Belli başlı düzenlemeler veya planlar nedeniyle hoşnut olmayabilirsiniz.

Kahve falında başka yerde çalıştığını görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında başka bir yerde çalıştığını görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında çalıştığın yerden ayrılmak işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerde çalıştığını görmek birçok ortaklık kurulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini çalıştığı yerde görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına delalettir.

Kahve falında eski çalıştığın yerde çalıştığını görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, güzel davetler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka işte çalıştığını görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir işyerinde çalıştığını görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir