AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden başka bir yere gitmek

Kahve falında bir yerden başka bir yere gitmek

Kahve falında bir yerden başka bir yere gitmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, helal ekmek yeneceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, sağlığını da kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında bir yerden başka bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Anlaşmalar, mali veya sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında bir yerden başka yere gitmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerden başka bir yere gitmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine işarettir.

Kahve falında bir yerden başka yere uçmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerden başka bir yere uçmak olumsuz olaylar yaşayacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerden başka bir yere atanmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya alamet eder.

Kahve falında bir yerden başka bir yere atlamak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerden başka bir yere taşınmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka yere gitmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir