AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini başka yerde görmek

Kahve falında kendini başka yerde görmek

Kahve falında kendini başka yerde görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, iş güç sahibi olacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini başka yerde gördüyseniz:

  • Herkese vuran genel bir etki altındasınız.

Kahve falında bir yerden başka yere gitmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka yerde çalışmak ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir yerde olmak şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir yerde olduğunu görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, önemli bir lider haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerden başka bir yere atanmak üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında başka yerde uyumak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yerden başka bir yere gitmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka yerde olmak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, rahat bir dönem yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir