AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde yabancı adam görmek

Kahve falında evinde yabancı adam görmek

Kahve falında evinde yabancı adam görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evinde yabancı adam gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı uygularken daha tutkulu olmalısınız.

Kahve falında evinde yabancı adam görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı adam görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Kahve falında yabancı bir adama sarılmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir adamla konuşmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında yabancı adama sarılmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, çok doğru bir yol tutulacağına yorulur.

Kahve falında yabancı adamlardan kaçmak maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı ihtiyar adam görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında yabancı adamdan korkmak sermayesini riske etmeyeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir