AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde kuşlar görmek

Kahve falında evinde kuşlar görmek

Kahve falında evinde kuşlar görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında evinde kuşlar gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Kahve falında evin içinde muhabbet kuşu görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde kuşlar görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına yorulur.

Kahve falında evinde kuşlar görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru muhabbet kuşu görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında kuşun kaçıp geri geldiğini görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşunu sevmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, planların tutmayacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta kuşlar görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafesten kaçan kuşu yakalamak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir