AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde kurbağa görmek

Kahve falında evinde kurbağa görmek

Kahve falında evinde kurbağa görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, zinde kalacağına işarettir.

Kahve falında evinde kurbağa gördüyseniz:

  • Aklınıza esen herşeye birden sahip olmak için acele etmeyin.

Kahve falında evinde kurbağa görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde kurbağa görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ev içinde kurbağa görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına delalettir.

Kahve falında timsah ve kurbağa görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında kurbağa görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurbağa yediğini görmek makbul olmayan işler yapacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kurbağa görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında küçük yeşil kurbağa görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir