AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızlı kaplumbağa görmek

Kahve falında hızlı kaplumbağa görmek

Kahve falında hızlı kaplumbağa görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hızlı kaplumbağa gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda imajınız güçleniyor, çevrenin takdirini kazanmaya başlıyorsunuz.

Kahve falında hızlı kaplumbağa görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hızlı bir şekilde araba sürmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında hızlı hızlı namaz kılmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine yorulur.

Kahve falında hızlı trene binmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına işaret eder.

Kahve falında hızlı giden gemiye binmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünyanın hızlı döndüğünü görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında arabada hızlı gitmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına alamet eder.

Kahve falında hızlı rüzgar görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir