AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde jandarma görmek

Kahve falında evinde jandarma görmek

Kahve falında evinde jandarma görmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında evinde jandarma gördüyseniz:

  • Spritüel, entelektüel veya estetik anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz koşulları zorlayabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kahve falında evinde jandarma görmek iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla jandarmaya yakalanmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında evi jandarma basmak sorunlarını teker teker aşacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında asker ve jandarma görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde jandarma görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında asker jandarma görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında jandarmayla konuşmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak evlerine dünürcü geleceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir