AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde jandarma görmek

Kahve falında evde jandarma görmek

Kahve falında evde jandarma görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında evde jandarma gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya mal varlıklarınızla ilgili konuları, her zamankinin aksine daha sakin ele almanız faydalı olabilir.

Kahve falında evde jandarma görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evi jandarma basmak iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve jandarma geldiğini görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında silahla jandarmaya yakalanmak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis jandarma görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında jandarmaya ifade vermek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında jandarmadan yardım istemek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına inanılır.

Kahve falında silahlı jandarma görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir