Kahve falında evinde beyaz güvercin görmek

Kahve falında evinde beyaz güvercin görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinde beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek yeni imkanlarla duygusal ilişkilerinizi bile kısa zamanda yenilemeniz mümkündür.

Kahve falında evinde beyaz güvercin görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde beyaz güvercin görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında evinde güvercin görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında iki tane beyaz güvercin görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, dedikoduya delalettir.

Kahve falında konuşan beyaz güvercin görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin öldürmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru beyaz güvercin görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir